Silene Uitvaart: Onze vestigingen voor een uniek afscheid

Katja de Kok-van der Knaap en Martien van Dijk hebben onze reis gestart met één doel voor ogen: helpen bij het afscheid nemen op úw manier. Door de groei merken we dat het niet altijd even duidelijk is wat onze werkgebieden zijn. Met onderstaande blog hopen we alle vragen te beantwoorden.

Vestigingen in Het Hart van de Gemeenschap: Wateringen, Monster, en Poeldijk
Ons kantoor en bezoekadres, gelegen aan de Herenstraat 68 te Wateringen, vormt het kloppende hart van onze dienstverlening. Voor wie de voorkeur geeft aan een afspraak in Monster, is er een bezoekadres aan de Havenstraat 27 beschikbaar.

Bijzondere ruimte voor Familie: Silene
We begrijpen de behoefte aan een intieme ruimte voor het afscheid nemen. Daarom hebben we onze familiekamer 'Silene' gecreëerd, te vinden aan de Rijsenburgerplaats 27, bij zorgcentrum De Terwebloem te Poeldijk. Een plek waar families samenkomen om te herinneren, te delen en te rouwen.

Inzet voor de Westlandse regio
Naast de kernplaatsen Wateringen, Monster en Poeldijk, reiken onze diensten verder naar andere Westlandse woonplaatsen, zoals De Lier, ’s-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Naaldwijk en Ter Heijde.

Vertrouwd in omliggende gemeenten
We zijn niet alleen geworteld in het Westland, maar ook bekend met en actief in omliggende gemeenten, waaronder Den Haag, Delft, Rijswijk, Schipluiden, Hoek van Holland, Maasland en Maassluis.

Beschikbaarheid in Zuid-Holland
We zijn flexibel en beschikbaar voor uitvaarten in andere dorpen en steden binnen Zuid-Holland. Met Silene Uitvaart is er ruimte om het afscheid te organiseren waar het het meest betekenisvol is.

Een Partner in uw uitvaartwensen
Of het nu gaat om begrafenisonderneming of uitvaartverzorging, bij Silene Uitvaart bieden we begeleiding en ondersteuning die passen bij diverse wensen en behoeften. Onze toewijding aan een persoonlijke benadering kenmerkt zich door flexibiliteit en begrip voor de unieke viering van elk leven.

Bij Silene Uitvaart staan we klaar om u te helpen bij het organiseren van een afscheid dat een eerbetoon is aan het leven dat geleefd is.