Over Silene Uitvaart

We helpen op úw manier afscheid te nemen. Het mag ‘gewoon’ maar ook ‘heel bijzonder’ in stilte of met ‘veel leven’. Silene Uitvaart is in 2016 opgericht door Martien van Dijk en Katja de Kok-van der Knaap. Kort daarna is ons team compleet geworden, toen Martine van Geest-van den Akker zich bij ons voegde. Martien, Katja en Martine zijn vertrouwd en begaan met de families in Westland en omgeving. In het najaar van 2022 zijn wij respectievelijk 25, 12,5 en 5 jaar met veel betrokkenheid en ervaring werkzaam in de uitvaartbegeleiding.

 

Lees ook de ervaringen van families 

Familiekamer Silene

Onze familiekamer biedt de mogelijkheid om in de dagen voor de uitvaart bij uw dierbare te zijn, samen met uw naaste familie en vrienden. Familiekamer Silene is zo ingericht dat u er zich in deze drukke en emotionele dagen een beetje ‘thuis’ zult voelen. U ontvangt van ons de sleutel, waarmee u exclusief en onbeperkt toegang hebt.

Lees de Ervaringen van families

Anoniem

Samenwerking goed. Afspraken punctueel opgevolgd.

Familie Enthoven

Martien schept duidelijkheid in een fase waarin in een korte periode veel besluiten moeten worden genomen. Hij doet dat op een empathische manier waarbij de diverse mogelijkheden en wensen een goede plek krijgen.

Familie Van Ruijven

Jullie hebben ons weer heel goed ontzorgd. 

Respectvol, vriendelijk, met aandacht.

Er wordt niets opgedrongen, wel advies gegeven waar nodig. We zijn echt heel erg tevreden.

Familie Verbeek

  • Begroting zeer nauwkeurig
  • Respectvol
  • Laagdrempelig

Familie Van Marrewijk

Professioneel uitgevoerd met menselijke maat en zekere luchtigheid, waar mogelijk. Juiste toon gezet.

Familie Vollebregt

In de moeilijke dagen na het overlijden van onze moeder hebben wij veel steun gehad aan Martine. Soms zichtbaar, soms op de achtergrond. Ze voelde precies aan welke steun wij als familie nodig hadden.

Familie Jakobs

Dat dit afscheid mede door sturing en meedenken van Martine is geworden wat wij hoopten, geeft dit ons een heel erg goed gevoel. Dit helpt zeker mee met de verwerking.

Anoniem

We hebben dankzij Katja op een mooie en warme manier afscheid kunnen nemen van mijn man, onze vader en opa.

Anoniem

Ik ben zeer tevreden over Silene. Op mijn verzoek was het een vrouwelijke uitvaartverzorger. Martine was zeer ondersteunend, helpend, ‘gewoon’ geweldig.

Familie Van Diemen

Door de prettige, rustige persoonlijkheid van Martien was hij een grote steun en heeft hij ons heel fijn begeleid. Onzichtbaar fijn aanwezig. Voelde vertrouwd.

Familie Switzar

Door een goede voorbereiding is de uitvaart naar wens verlopen. We kijken er goed op terug. Dit alles is ook goed voor de verwerking van het verdriet. Wij denken dat onze moeder trots op ons is hoe we dit alles in samenwerking met Martien goed hebben geregeld. Mede doordat ma vooraf haar wensen met Martien erbij heeft kunnen uitspreken.

Familie Switzar, Naaldwijk

Familie Helderman

Zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder. Alles tot in de puntjes verzorgd. Fijn, persoonlijk, meedenkend, ook na de begrafenis.

Anoniem

Mooie uitvaart, precies volgens wens overledene.

Familie Zuiderwijk

Het was allemaal goed geregeld. Wij zijn als familie erg tevreden.

Anoniem

Heel fijn contact en overleg en dingen uit handen genomen om ons zo goed mogelijk en verzorgd deze uitvaart te laten verlopen.

Anoniem

Zeer vriendelijk/goede hulp met alles.

Geeft ons ondanks het overlijden toch een gerust gevoel.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw e-mail adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Typ hier uw bericht.