Onze Nazorg

Nazorg is voor ons, als uw uitvaartondernemer, enerzijds onlosmakelijk verbonden aan de dienstverlening rondom een afscheid. Anderzijds brengt de aard van ons werk met zich mee dat we niet aan alle behoeftes en hulpvragen kunnen beantwoorden.

Wat kunt u qua nazorg van ons verwachten en welke tips willen we graag meegeven:

U ontvangt van ons de gids 'Zorgzame nazorg' van het Landelijk Steunpunt Verlies.
Dit naslagwerk blijkt een belangrijke steun- en informatiebron te bieden voor zowel zakelijke als emotionele vraagstukken. Het is aan te raden om deze Gids rustig door te nemen.

Daarnaast ontvangt u een brief met een code waarmee u toegang heeft tot digitale ondersteuning van het LSV. Voor meer info over deze digitale ondersteuning, klik hier.

We zijn van harte bereid om in de periode na de uitvaart van dienst te zijn met advies of een luisterend oor. Soms moeten we u, vanwege werkzaamheden, op een ander moment terugbellen of treffen.

We nemen drie tot vier weken na de uitvaart contact met u op, waarbij:

  • we een nagesprek houden en o.a. met u terugkijken op het afscheid
  • onze diensten aanbieden voor een eventuele dankbetuiging
  • de mogelijkheden voor de asbestemming met u bespreken, of
  • u kunnen adviseren bij aanschaf van een gedenksteen of de werkzaamheden aan een bestaand monument


Na de begrafenis overhandigen wij u in de nazorgmap een brochure van Steenhouwerij De Gedenkgroep. Deze steenhouwer kunnen we van harte bij u aanbevelen. Zij nemen na de begrafenis vrijblijvend contact met u op. De gedenkgroep heeft een toonzaal met een uitgebreid en eigentijds assortiment gedenkstenen. U kunt een bezoek brengen aan de toonzaal, maar zij kunnen u eventueel ook thuis adviseren.

De Gedenkgroep is te vinden aan de Dorpskade 28 in Wateringen. De Gedenkgroep heeft ook vestigingen in Rotterdam en Benthuizen.

Facturatie

Wanneer we alle rekeningen betreffende de uitvaart hebben ontvangen, sturen we zo snel mogelijk de factuur. Doorgaans is dit na zo’n drie tot vier weken.
Na ontvangst is er nog een betalingstermijn van drie weken, zodat er ruime tijd is om de nalatenschap af te wikkelen. Bij de factuur ontvangt u tevens een enquête, waarin u ook schriftelijk aan kunt geven hoe u onze dienstverlening hebt ervaren. We bedanken u bij voorbaat voor uw medewerking.