De Uitvaart

Wij ondersteunen u stapsgewijs om samen de uitvaart op eigen wijze vorm te geven. Een afscheid dat past bij de overledene en troost biedt aan degenen die achter blijven.

Lees de Ervaringen van families

Familie Bouwmeester

Wij hebben Martine meegemaakt als een heel warm en hartelijk persoon. De dagen naar de uitvaart toe hebben wij als zeer waardevol ervaren, met name de woensdagmiddag waar alle kleinkinderen bij elkaar rondom de tafel in de keuken zaten en aan Martine alles konden vragen/vertellen waar ze behoefte aan hadden.

Familie Vellekoop

Heel hartelijk bedankt voor het mooie afscheid. Alles was naar wens en wij kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Familie Tolk

Wat een geweldige & lieve vrouw is Martine van Geest, “een Topper”.

Familie Voskamp

Wij zijn erg blij met de fijne samenwerking met Silene. Martine heeft ons erg goed bijgestaan met o.a. goede adviezen. Erg betrokken, fijne begeleiding tijdens de moeilijke dagen en goede nazorg.

Anoniem

Heel fijn contact en overleg en dingen uit handen genomen om ons zo goed mogelijk en verzorgd deze uitvaart te laten verlopen.

Familie AA

Silene stelde zicht geduldig en flexibel op, en gaf afgewogen adviezen waardoor gemakkelijk moeilijke knopen worden doorgehakt.

Familie Grootscholten

Alles in goed overleg samen gedaan.

Familie Van Marrewijk

Professioneel uitgevoerd met menselijke maat en zekere luchtigheid, waar mogelijk. Juiste toon gezet.

Familie Enthoven

Martien schept duidelijkheid in een fase waarin in een korte periode veel besluiten moeten worden genomen. Hij doet dat op een empathische manier waarbij de diverse mogelijkheden en wensen een goede plek krijgen.

Familie van Dijk

Prima en adequaat gehandeld kort na het overlijden. Uitstekende en respectvolle service gedurende het gehele proces van eerste melding tot en met einde uitvaartdienst, ondanks de beperkingen vanwege Corona.

Anoniem

Op de dag van de uitvaart kwam mijn lieve man mij thuis 'ophalen'. Prachtig en voor mij een zeer waardevol idee van Katja!

Anoniem

Met respect een zorgvuldige uitvaart.

Familie Onings

Super geregeld. Complimenten.

Familie Ruimers

Het was een heftige week, door allerlei omstandigheden, maar Martien heeft mij en het gezin heel goed bijgestaan. Hij straalt rust uit.

Anoniem

Bijzonder prettig en ongedwongen contact, aandacht voor de persoonlijke wensen en zeer meedenkend.

Familie Kragten

De uitvaart is volledig naar onze wensen verlopen en tot in de puntjes verzorgd.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw e-mail adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Typ hier uw bericht.